933 385 849
isatech@isatech.es

Noticies

Nou sostre Rockfon Blanka. Un sostre registrable uniforme

Us presentem l’última proposta de Rockfon, un sostre registrable, visiblement més blanc que els sostres de llana mineral amb vel de la seva gamma estàndard.

Aquest sostre té una reflexió de la llum el 87%, el que fa les estades més lluminoses, i amb índex de difusió del 99% reflecteix la llum de manera homogènia per a un màxim confort.

Pel que fa al muntatge, les plaques no direccionals, blanques i llises, de 60x60cm van muntades sobre perfileria oculta.

És un producte fet per durar ja que gràcies a les seves propietats antiestàtiques, repel·leix la pols de manera natural, i en cas de tacar-se, es netegen fàcilment amb un drap o esponja.

Per a més informació, no dubti en contactar amb nosaltres!

Megaplac PPF25: Sostres econòmics resistents al foc

Nova placa de guix laminat que permet construir sostres amb resistència al foc EI120 reduint el cost fins a un 40% respecte els sistemes que existien fins ara.
El procés constructiu és el mateix que per a sostres amb placa de guix laminat, pel que presenta un acabat llest per pintar.

Optima Canopy, molta absorció en poc espai

Optima Canopy és una solució de disseny creatiu per a molts i diferents tipus d’habitacions i entorns. Els Optima Canopy estan disponibles en una àmplia varietat de formes i combinacions de mides que proporcionen unes solucions impactants de disseny visual. Les diferents formes li permeten reestructurar un espai, accentuar una àrea i expressar la seva creativitat. Proporcionen una gran absorció acústica ja que el so s’absorbeix a través de les dues superfícies, l’anterior i la posterior. (more…)

La pujada de l’acer amenaça l’economia

S’encenen els llums vermelles i els experts ja ho adverteixen amb claredat: la important pujada que està experimentant el preu de l’acer «amenaça la recuperació econòmica». L’efecte pot ser doblement negatiu, perquè una escalada del preu de l’acer en una economia encara deprimida i sense pols serà rebutjada pels mercats i difícilment païda pels consumidors finals.
En realitat, l’augment de preus de l’acer ja és un fet des de fa diversos mesos. Un producte base d’aigües avall com és la bobina calenta, per exemple, va experimentar en els últims cinc mesos un creixement del 50%, en passar de 400 euros la tona el desembre de 2009 de 600 euros com a preu previst per a les vendes que es realitzin al maig i juny. (more…)