933 385 849
isatech@isatech.es

Optima Canopy, molta absorció en poc espai

Optima Canopy és una solució de disseny creatiu per a molts i diferents tipus d’habitacions i entorns. Els Optima Canopy estan disponibles en una àmplia varietat de formes i combinacions de mides que proporcionen unes solucions impactants de disseny visual. Les diferents formes li permeten reestructurar un espai, accentuar una àrea i expressar la seva creativitat. Proporcionen una gran absorció acústica ja que el so s’absorbeix a través de les dues superfícies, l’anterior i la posterior.

Optima Canopy és un panell de fibra mineral que es presenta a 10 formes: formes convexes, còncaves, quadrades, circulars, hexagonals, trapezoïdals, de paral·lelograms i rectangulars. Algunes de les seves principals avantatges:
– Otima Canopy millora l’ambient i el confort global dels llocs de treball, en oferir una excel · lent absorció acústica i reflexió de la llum.
– Crea un espai a la mesura, i la seva instal lació és molt fàcil i ràpida
– No cal cap eina específica per a la instal · lació i es pot ajustar l’altura i l’angle d’inclinació del Optima Canopy
– La cara vista i les vores tenen un acabat en pintura resistent a l’abrasió sobre un vel de fibra de vidre que proporciona una superfície blanca i resistent.
– A la part posterior del Optima Canopy, hi ha incrustat un marc quadrat d’alumini. Aquest marc permet la suspensió del Optima Canopy com a formes individuals o de forma col · lectiva en suports per formar agrupacions.

Tenen els cants reforçats, són resistents a les ratllades i tenen gran durabilitat.

S’utilitzen sobretot en recepcions, vestíbuls, oficines, comerços, espais sense previ condicionament, estacions de ferrocarrils, etc

És una bona alternativa per millorar l’acústica d’espais amb sostres ja instal · lats, afegint un element diferenciador sense necessitat de desmuntar el sostre existent ni aturar l’activitat.

Font: http://www.armstrong.es

Escribe un comentario